Tag billeder af din modeltogbane

Tips til at bruge billeder af din modeltogbane.

Glemmer du også at tage billeder af din modeltogbane? I denne guide kan du læse om hvilke ting du skal huske i forhold til at tage billeder af din modeltogbane til senere brug.

En ting som mange glemmer er, at tage billeder af dit projekt løbende som projektet skrider frem. Dette gælder ved alle projekter, som har et online potentiale, enten i form af en præsentation på hjemmesider, blogs samt billede gallerier m.fl.

I mit tilfælde har jeg fra starten vidst, at jeg ville vise billeder af min modeltogbane frem på min hjemmeside. Derfor var det vigtigt for mig at tage billeder fra begyndelsen og helt frem til den dag i dag, hvor jeg fortsat er i gang med at bygge ting til min modeltogbane.

Denne metode kommer til at gavne dig på lang sigt, da du her har mulighed for at vælge imellem mange billeder fra forskellige faser i opbygningen af din modeltogbane. Således kommer din modeltogbane til at fremstå unik og troværdig overfor dets publikum.

Her er en række tips du kan følge for at skabe dit eget unikke medie bibliotek med billeder og videoer af din modeltogbane.

  1. Anskaf et godt kamera. Det kan sagtens være en iPhone, eller anden telefon. Det er bare essentielt at kvaliteten er i orden, da denne kan få betydning for visningen på hjemmesiden. Du kan også vælge at købe et stativ til at holde kameraet, således kan du opnå utroligt skarpe billeder af din modeltogbane.
  2. Husk at tage billeder af mange forskellige vinkler af din modeltogbane. På den måde kan du f.eks. lave en slideshow på din hjemmeside med fede billeder, som viser forskellige vinkler af din modeltogbane. Du kan også vælge, at et tage et billede af det samme spot flere gange i træk og således sammenligne billederne over tid.
  3. En anden kreativ fremgangsmåde er, at lave en visuel tidslinje på din hjemmeside med billeder fra da du startede, undervejs og frem til i dag. Således kan du også en knytte en kommentar til hvert billede, så kan tilføje værdi til din tidslinje med billeder.

 

Jeg håber, at du kan bruge nogle af disse tips og fremover vil tænke over vigtigheden af at tage billeder til dit store hobby projekt.